Kungsmöbler AB

Kungsmöbler är en familjeägd möbelhus sedan 1989 med inriktning på möbler, soffor, mattor, fåtöljer, matgrupper, sängar, trädgårdsgrupper och inredningsdetaljer med mera. Vår utställning på 3000m2 är ett av smålands största utställning. Vi har valt att alltid ha bästa pris på våra varor. För att du skall känna dig trygg i ditt köp hos oss lämnar vi till och med Prisgaranti.

Nu har vi även en webbshop där du som kund kan göra din beställning över internet.

Vi jobbar med spännande och udda varor från hela världen. Genom att erbjuda ett attraktivt, roligt och föränderligt sortiment av tidsenliga möbler och inredningslösningar vill vi inspirera dig som kund!

Trygghet

Kungsmöbler är ett företag med god och stabil ekonomi och är registrerat för F-skatt. Ratingföretaget Soliditet har utfärdat AAA-rating för Kungsmöbler vilket är högsta möjliga kreditvärdighet och innebär att våra ekonomiska nyckeltal ligger väsentligt över branschens genomsnitt. Endast drygt 3% av Sveriges företag innehar AAA-rating.

Även kreditvärderingssystemet UC Sigill har gett Kungsmöbler högsta kreditvärdighet. UC Sigill och UC Certifikat baseras på kreditvärderingssystemet UC Risk Företag. UC Risk beräknar risken för att ett företag hamnar på obestånd inom ett år. Med obestånd menar UC en situation där företaget inte kan fullfölja alla sina betalnings-åtaganden.

Vårt Sortiment

Vi köper direkt från leverantörerna och jobbar utan mellanhänder, därför kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser och detta är till kundens fördel. Vi har ett stort lager och kan därför erbjuda korta leveranstider. Vårt sortiment består av soffgrupper i både skinn och tyg, mattor, bäddsoffor, divansoffor, hörnsoffor, köks och matsalsmöbler i olika träslag, stort urval av sovrumsmöbler, samt mattor, lampor och presentartiklar.

Vi ser till att kunderna alltid är nöjda och ger dem en 100-procentig service, aldrig mindre. Vi är till för att hjälpa kunderna och ingenting är för besvärligt för oss. Om kunden är nöjd har vi nått vårt mål.

Ring oss eller kom in till butiken i Jönköping.